Борошно мигдальне (вагове) США
160 грн.
Опис
Мигдальне борошно виготовляється з бланшованого мигдалю, який очищають від шкірки, а потім подрібнюють до дуже тонкої консистенції.
Цей, безглютеновий продукт, основний інгредієнт французьких макаронів і бісквітів. Використовується для повітряних тістечок, печива, тортів, низькокалорійної випічки.
Застосування мигдального борошна в кулінарії
Мигдальне борошно містить лише мигдаль. Надає випічці насичений горіховий смак. Добре замінює пшеничну у співвідношенні 1:1. Однак, потрібно яйце або інший сполучний інгредієнт.
Додають натуральне борошно з мигдалю:
макарони, тарталетки, пудинги, цукерки ручної роботи, крамбл, десерт Монблан, трюфелі, клафуті, халву, профітролі;
хлібобулочні вироби: печиво, булочки, хліб, паски, круасани;
у вигляді паніровки до риби та м’яса;
торти (наприклад, Естерхазі), пироги, тістечка, бісквіти, різдвяне поліно, оладки, кекси, чізкейк тарт, галети;
вегетаріанські десерти;
низькокалорійні страви.