101101446
Опубликовано 2025-11-03 в

Продам:Suero reengrasado-50 C-L Суміш сухої сироватки та кокосової олії

65 грн.

Описание

Suero reengrasado-50 C-L Суміш сухої сироватки та кокосової олії Суміш сухої сироватки та кокосової олії використовується у виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів, дитячих сумішей, молочнокислих продуктів, морозива та шоколаду, м’ясних продуктів, сухих супів та приправ. Частка рослинної олії в даному продуктів складає 50%. Завдяки тому, що даний продукт виготовлений в процесі змішування часток сироватки та кокосової олії на рівні молекул, частки жиру в процесі розщеплення у воді не спливають на поверхню води. Склад Кокосова олія Молочна сироватка кристалізована, збагачена, гомогенізована і висушена в башті розпилення РозчинУпаковка і зберігання Багатошарові паперові мішки масою 25 кг. Зберігати в сухому прохолодному місці. Температура <25° C і вологість < 65% Використання Виробництво кондитерських та хлібобулочних виробів, дитячі суміші, молочнокислі продукти, м’ясні продукти, сухі супи, морозиво, шоколад. Термін придатності 1 рік від дати виготовлення.ник

ID101101446
Просмотров10
г. Львов, Львовская обл.
2025-11-03 в

Продам:Suero reengrasado-50 C-L Суміш сухої сироватки та кокосової олії

65 грн.

г. Львов, Львовская обл.

Описание

Suero reengrasado-50 C-L Суміш сухої сироватки та кокосової олії Суміш сухої сироватки та кокосової олії використовується у виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів, дитячих сумішей, молочнокислих продуктів, морозива та шоколаду, м’ясних продуктів, сухих супів та приправ. Частка рослинної олії в даному продуктів складає 50%. Завдяки тому, що даний продукт виготовлений в процесі змішування часток сироватки та кокосової олії на рівні молекул, частки жиру в процесі розщеплення у воді не спливають на поверхню води. Склад Кокосова олія Молочна сироватка кристалізована, збагачена, гомогенізована і висушена в башті розпилення РозчинУпаковка і зберігання Багатошарові паперові мішки масою 25 кг. Зберігати в сухому прохолодному місці. Температура <25° C і вологість < 65% Використання Виробництво кондитерських та хлібобулочних виробів, дитячі суміші, молочнокислі продукти, м’ясні продукти, сухі супи, морозиво, шоколад. Термін придатності 1 рік від дати виготовлення.ник

ID101101446
Просмотров10
Ваша жалоба отправлена
Повторно обьявление можно будет прорекламировать когда закончиться действие вашего текущего пакета
Сообщение отправлено