Нітрат Калію (Калієва селітра) / добриво Nova N-K 13.5-0-46
2 200 грн.
Опис
Добриво Нітрат Калію (Калієва селітра)/ Nova N-K 13.5-0-46. Добриво використовують для позакореневого харчування та фертигації, культур відкритого та закритого ґрунту, що потребують підвищеного харчування калієм. Продукт є високоефективним джерелом азоту та калію, швидко розчиняючись у воді. Виробник: ICL Країна: Ізраїль Форма: Кристалічна Склад: 13,5% Азот у нітратній формі (NO₃), 46 % Оксид калію (K₂O), розчинний у воді Вид добрива: Калійна селітра Препаративна форма: Порошок Концентрована форма добрива: Так Упаковка: Мішок 25 кг, ціна вказана за мішок. Дозування: Фертигація Закритий ґрунт 0,01-0,02% Відкритий ґрунт 0,1-0,2% Позакореневе підживлення Овочеві культури 1-2 кг/га Польові культури 1-4 кг/га Властивості: Містить у великій кількості калій у безхлорній нітратній формі. Забезпечує хороше зростання рослин завдяки легкодоступному азоту. Калій позитивно впливає на якісні показники овочевих та плодово-ягідних культур. Nova NK містить азот у формі нітратів, який залишається в основному в ґрунтовому розчині, стаючи швидко доступним для поглинання рослинами. Nova NK можна використовувати на всіх типах ґрунтів, навколишньго середовищах та системах виробництва. Nova N-K забезпечує баланс азоту: калію 13:46, що робить продукт ідеальним для культур з високою потребою калію. Nova N-K містить азот у нітратній формі, яка легко засвоюється рослиною. Завдяки синергетичному ефекту між NO3- і K2O рослини можуть досягати високих показників поглинання обох елементів. Nova NK рекомендується використовувати в будь-якій системі фертигації та для всіх культур у грунті або на гідропоніці. Агротехнічні переваги та використання: Для всіх культур, коли необхідний додатковий калій на будь-якій стадії розвитку. Для культур, які вирощуються як у теплицях, так і на відкритому грунті. Nova NK можна застосовувати як у м'якій, так і в жорсткій воді Nova NK може замінити будь-яке інше джерело калію, доступне на ринку . У системах гідропоніки його можна використовувати на всіх стадіях росту, особливо від зав'язування плодів до збору врожаю.