Промивання клейковини Makswell – Glutomaks
0 €
Опис
Прилад для промивання клейковини марки Glutomaks використовується для визначення кількості сирої клейковини в зразках борошна і цільнозерновий борошна. Чим вище значення сирої клейковини, тим вищий вміст білка в зразку борошна і відповідно краще якість хліба. Помістивши зразок борошна в прилад Glutomaks, всі операції виконуються автоматично. Час замісу і промивання можна також задати самостійно. Пшеничне борошно є найважливішим елементів виробництва борошняних виробів з точки зору якості і кількості. Кількість і якість білків, що містяться в муки є найважливішими факторами, що впливають на якість борошна. Серед білків особливе і дуже важливе місце займають білки клейковини (глютенін і гліадин). Білки глютенина і гліадин під час замісу тіста з’єднуються з різними хімічними сполуками в якості гідрату і створюють клейковину гнучкою і еластичною структури, яка постійно утворює фазу тесту і значно впливає на характеристики тесту. Клейковина створює основу тесту. Виготовлення мучного вироби високої якості можливо тільки в разі хорошої обізнаності про механізм створення клейковини в тісті і елементах, що обмежують і перешкоджають отриманню тесту і вжиття заходів проти таких негативних елементів. Одночасно прилад здатний виконувати з високою точністю аналізи 2 зразків, тим самим економить витрати на персонал і час. Особливості: ергономічний дизайн Варіанти промивання борошна і цілісної муки Регульований напір води Датчики для безпеки користувача Можливість відключення датчиків Подвійний водяний насос для більш ефективної промивки Легко замінні користувачем частини насоса Алюмінієве підставу і передня пластина, стійкі до корозії Джерело живлення SMPS з захистом від зміни напруги Регульовані терміни замісу і промивання Блок контролю, виготовлений із застосуванням технології поверхневого монтажу (SMD) Процесор, покращений за допомогою технології ARM Потужність: 50 Вт Напруга: 220В, 50 Гц Розмір нетто (mm): 320х320х330 Розмір пакета (mm): 380х380х390 Вага: 21 кг Стандарти: ААСС, 38-12, ICC 137/1, ISO 7495